Bezoek Kringloopwinkel Noppes

Maandagmiddag 28 mei mochten drie kinderen mee om de overgebleven spullen van Kringloopwinkel Parelhof naar de echte Kringloopwinkel Noppes te brengen.
Kensi uit de Kwikstaart, Emma uit de Fazant en Senna uit de Waterhoen waren na loting de gelukkigen.
De kinderen van de Kwikstaart hadden van te voren een paar vragen bedacht:
Hoe ziet het er uit?
Hebben ze kopjes?
Hebben ze een trap?
Is er een speelgoed giraf?
Is er Playmobil, Lego?
Hebben ze t.v.'s?
Hebben ze krokodillenverkleedpakken?
Is er een kassa?
Kun je er pinnen?
Gewapend met deze vragen en met de I-Pad om foto's te maken, gingen we met een paar tassen vol met kleding en een lampje op weg naar Noppes.
We werden ontvangen door een aardige meneer, die ons wees waar we de spullen konden inleveren. Daarna liet hij zien waar ze alle spullen die mensen kwamen brengen, sorteerden en nakeken. Sommige spullen werden gesorteerd in grote bakken.
De kinderen keken hun ogen uit! Wat was de winkel groot en wat hadden ze veel spullen!
Banken, tafels, stoelen, heel veel kleding, speelgoed, fietsen, sportapparaten, heel veel boeken, vazen, glazen, borden, kopjes, schalen, koelkasten, wasmachines, bedden, sieraden, sjaals, tassen, schoenen, kortom, ze verkopen er bijna alles, behalve …. Playmobil en Lego en krokodillenverkleedpakken. Dat hebben we niet gezien.
We mochten beneden en boven kijken, dus ja, ze hebben een trap.
We vonden ook 2 grote giraf-knuffels.
En nog wat kleine dierentuindieren, die we hebben gekocht voor ons dierentuinthema. Juf Wil had geen geld bij zich, maar gelukkig konden we pinnen.
De volgende dag hebben we de foto's bekeken zodat alle kinderen van de Kwikstaart nu weten hoe het eruit ziet in de echte Kringloopwinkel en onze vragen beantwoord zijn.

Meer foto's in het fotoalbum op Ouderportaal