Sponsorloop
Woensdag 25 april liepen we weer onze jaarlijkse sponsorloop. Alle kinderen hadden zich er erg op verheugd!
Voor de sponsorloop van start ging, werd door de sportcommissie samen met de hulpouders in het park alles klaargezet en om 9.00 uur konden de kleuters van start gaan. Begeleid door veel ouders liepen ze van school naar het park en stelden ze zich op bij één van de startplaatsen. Na het startsignaal gingen ze, aangemoedigd en begeleid door ouders, enthousiast op weg naar de volgende stempelposten.
Het was nog best fris en het regende zachtjes, maar daar hadden ze al snel geen last meer van. Wat hebben ze gerend! Zelfs de jongste kinderen wisten niet van ophouden.

De ouders die de stempelposten bemanden, werden goed verzorgd met koffie of thee.
Voor alle kinderen was er na het lopen een welverdiend pakje drinken en een stuk komkommer met een rijstwafel.
Opsteker!
Een opsteker voor alle kinderen die zo hun best hebben gedaan bij de sponsorloop!
Bedankt!
We kijken met elkaar terug op een geslaagde sportieve ochtend en we bedanken iedereen die zich op welke manier dan ook heeft ingezet voor de sponsorloop hartelijk voor de inzet en hulp!
Sponsorgeld
Wilt u ervoor zorgen dat uw kind het sponsorloopgeld na de meivakantie inlevert bij de leerkracht?
Waar gaat het sponsorgeld naar toe?
Zoals elk jaar lopen we voor 2 goede doelen: het BeterBoek van het Waterland Ziekenhuis en voor Ride4Kids: verbetering van de kwaliteit van leven van kinderen met een energiestofwisselingsziekte. We steunen leerlingen van het Da Vinci College die deelnemen aan de Ride4Kids Pyreneeën Challenge. De leerlingen zijn alle groepen langs geweest om hierover een presentatie te houden. Het grootste deel van het opgehaalde geld is bedoeld voor het realiseren van onderwijsinnovaties op het Parelhof.

Binnenkort meer foto's in een fotoalbum op Ouderportaal