Thema: Winter - Lars de ijsbeer
Tijdens het thema "Winter - Lars de ijsbeer" stond in de kleuterbouw het boek "Een ijsbeer in de tropen" centraal.
De kinderen speelden met de verteltafel het verhaal na en werkten rondom winter en Lars die op de Noordpool woont.
In de corridor ontstonden winterse sferen door de klei- en borduurwerkjes die door de kinderen met veel plezier werden gemaakt.
Ter gelegenheid van de start van de Nationale Voorleesdagen kwam namens de Bibliotheek Waterland juf Lilian als tijger bij elke peuter/kleutergroep op bezoek. De kinderen genoten en speelden maar wat graag mee als tijger, vos, ooievaar, schildpad, kikker of muis. Als "ontbijt" werden de kinderen getrakteerd op een heerlijke krentenbol.
In het kader van de Olympische Spelen lieten de kinderen van de Koolmees en van de Kwikstaart hun schaatskunsten aan elkaar zien.
Tijdens de inloopochtend waren veel ouders gezellig met hun kind aan het "speelwerken".
Het "Woord van de dag" werd geïntroduceerd. Leuk om te merken dat veel kinderen heel goed konden aangeven welke woorden ze bij dit thema nieuw hadden geleerd.

meer foto's in het fotoalbum op Ouderportaal