Kerstfeest

Na het vertrek van Sinterklaas werd de klas in kerstsfeer gebracht. Als eerste werd de kerstboom door de kinderen prachtig opgetuigd met mooie ballen en een piek. Met allerlei knutsels werd de klas gezellig gemaakt. Pluk kocht in de winkel van meneer Pen een kerstboom voor zijn torenkamertje. Samen met andere groepen zongen we kerstliedjes tijdens een muzikale sing-in. Met hulp van een aantal moeders maakten alle kinderen een kerststukje.
Donderdag 21 december was het tijd voor het jaarlijkse Kerstdiner op school.
Voor de kinderen naar hun eigen klas gingen, trad eerst het kerstkoor op in de kleutergymzaal o.l.v. juf Aaltje. Een spetterend optreden!
Het jaar werd afgesloten met een uitgebreid kerstbuffet in de corridor, gevuld met heerlijke gerechten, gemaakt/gekocht door ouders, en geserveerd door een aantal vaders die de kinderen als ober bedienden. De klas zag er heel gezellig uit met alle kerststukjes en lichtjes op de tafels en werkjes aan de wanden. Voor we begonnen met eten, hebben we eerst met elkaar geklonken met echte kinderchampagne. Proost! We wensten elkaar een fijne kerst en gelukkig nieuwjaar. De extra mooi aangeklede kinderen liepen af en aan naar het buffet en iedereen heeft zitten smullen!
De kinderen en juffen bedanken iedereen die ons de afgelopen maanden geholpen heeft!