Heeft u al een Campina op School abonnement?

Om te groeien en te leren, heeft uw kind de juiste voedingstoffen nodig. Ook op school, waar er veel van ze gevraagd wordt. In melk zitten veel voedingsstoffen, zoals bijvoorbeeld eiwit en Calcium.

Campina op onze school
Wij denken dat Campina op onze School een bijdrage kan leveren aan het gezond groter groeien van onze leerlingen. Bovendien zorgt het ervoor dat uw kind elke schooldag heerlijk verse en gekoelde zuivel binnen krijgt.

Uw voordelen
  • Geen lekkende bekers meer
  • Elke schooldag pakjes zuivel beschikbaar
  • Gemaksvoordelen, geen omkijken naar dagelijks meegeven van drinken
  • Dagverse zuivelproducten
  • Keuze uit 4 smaken
  • Gekoeld gepresenteerd en gedronken

Het assortiment
Het zuivelassortiment van Campina op School bestaat uit vier zuivelproducten, te weten:  halfvolle melk, halfvolle chocolademelk, Campina drink rode vruchten en Optimel drink framboos. Alle producten zijn voorzien van het 'Gezondere keuze' logo en bevatten Weidemelk. Weidemelk is afkomstig van koeien die gegarandeerd van het voorjaar tot het najaar ten minste 120 dagen 6 uur per dag in de Nederlandse wei staan.

Hoe werkt Campina op School
U kiest voor uw kind voor één of meerdere consumptiemomenten (ochtendpauze/lunchpauze) een product uit het assortiment en u sluit het abonnement rechtsreeks af met FrieslandCampina. Bij het verstrekken van het Campina op School assortiment stelt FrieslandCampina gratis een koelkast aan de school ter beschikking. De producten worden na aflevering meteen door de chauffeur in deze koelkast gezet. Uw kind krijgt zo gekoelde verse zuivel. Dat is niet alleen lekker én gezond voor uw kind, maar ook gemakkelijk voor u.

Wat zijn de kosten
De EU verleent subsidie op de zuivelproducten. Deze prijs is berekend in de prijs per pakje. Een pakje halfvolle melk kost in het schooljaar 2012/2013 daarom slechts € 0,36 en het overige assortiment slechts € 0,38. Aan u wordt de prijs per pakje berekend. Het aantal pakjes hangt af van het aantal consumptiedagen en consumptiemomenten op de school.

Meld uw kind(eren) dus nu nog aan op www.campinaopschool.nl