Groente- en/of fruitdag
Wij stimuleren gezond gedrag, daarom verzoeken wij u om uw kind als pauzehapje elke dag fruit en water mee te geven. Wilt u ook voor een gezonde traktatie zorgen als uw kind jarig is? Bevat een traktatie snoep, dan wordt de traktatie mee naar huis gegeven.

Schooltijden in schooljaar 2017 - 2018
Maandag t/m vrijdag: 8.30 uur - 14.00 uur
De lessen op school beginnen om 8.30 uur. Wilt u zorgen dat uw kind op tijd in de klas is en u als ouder op tijd de klas verlaat?

Ook de volgende regels en afspraken gelden op de AkkerDijk:
* Mobiele telefoons mogen niet mee naar school. Als ouders goede redenen hebben om hun kind toch een mobiele telefoon mee te geven, moeten zij daarvoor een contract ondertekenen. Daarmee geven zij aan dat school niet aansprakelijk wordt gesteld voor verlies of diefstal. Als u zo een contract al hebt ondertekend, hoeft u dit niet nog een keer te doen.
* Fietsen horen in de fietsenrekken. Niet los op het schoolplein.
* Op het schoolplein mag er niet gefietst worden, ook niet door ouders!!
* Als u uw kind komt ophalen, kunt u op het schoolplein wachten, zodat uw kind u goed ziet staan. Niet voor de ramen wachten.
* Tijdens een "gymdag" geen sieraden dragen. Deze kunnen namelijk kwijtraken.

Hoverboards, waveboards, steppen, enz.
In verband met de veiligheid van de kinderen in de groepen 5 t/m 8 kan er tijdens de pauze niet met een hoverboard, waveboard of step gespeeld worden. Ook is er in de groepen geen plek om deze boards of steppen neer te zetten. We vragen de leerlingen dan ook om deze boards niet meer mee naar school te nemen.