Schooljaar 2017 - 2018

Koolmees

juf Marja en juf Linda

Eerste schoolweken in de Koolmees
De Koolmeesje zijn blij dat we weer op school zijn. Het was even wennen voor de kinderen omdat we afscheid hadden genomen van Juf Olga. Nu is Juf Linda bij ons in de klas en het vertrouwde gezicht van Juf Marja. De kinderen van groep 2 zijn flink gegroeid in de vakantie en kunnen al heel wat moeilijke werkjes uit de kast maken. Ze zijn erg enthousiast begonnen. Ook in de hoeken wordt goed samengewerkt aan de mooiste bouw- en constructiewerken.
Voor de nieuwe kinderen is het even wennen hoe een dag in de basisschool verloopt, maar ze kijken al goed naar de dagritmekaarten en weten daardoor wat we allemaal gaan doen en wanneer we weer naar huis gaan.
We hebben ook al in de gymzaal gegymd met het klimrek en de hobbelbobbelbaan en op muziek gelopen en gedanst. Wat hebben ze genoten.
Ook het werken met het planbord gaat fantastisch. Er zijn zelfs kinderen die goed vooruit gaan werken, zodat al hun taakjes al na 2 dagen af zijn.
Zo ziet u dat we al weer goed gewend zijn en goed leren samen te spelen.
Juf Marja en Juf Linda